Måndag 19 November

tjenaretjenare.. 
sitter och sappar med laptopen i knät och kollar på TV samtidigt.. trött som satan då jag knappt sovit något alls inatt.. Golvläggaren skulle komma till oss idag på eftermiddagen så vi fick ställa in sängen i vardagsrummet igår.. fyfan vad hemskt! katter som skuttade runt, lampa som lyste utanför fönstret (vi har inga persienner i vardagsrummet) inte heller rocky fattade vad vi höll på med då han inte heller kom till ro vilket han annars gör. så fort vi släcker lampan i sovrummet vet han att vi ska sova.. så inatt var det helt kaos! hoppas på att golvläggaren är klar tills imorgonkväll som han hade hoppats på, hade varit så skönt att kunna få in sängen i sovrummet igen.. Idag har jag annars varit på julloppis!:) några tomtar fick jag med mig hem.. men mycket mer ska det shoppas;) MASSA jul ska jag få till här hemma;)
..pirrig är jag med inför morgondagen (ska nog gå bra) men lär inte kunna sova inatt.. tur jag har med mig mina tjejor som stöd ♥ 

ROCKY!

 

Onsdag 14 November

tjenis.. dagen idag har mest bestått av sängen och soffan! vaknade upp med ont i kroppen och hade inte direkt fått nån sömn inatt så blev en sovmorgon då ted ändå var hemma och kunde gå ut med rocky :) snuskpizza blev det också men skönt var det då ingen av oss orkade ta tid och laga mat.. och ett varmt bad har jag också hunnit med och NU har min kropp börjat komma igång.. trist är det, men vad gör man! tänkte ta rocky och gå ut på en längre promenad, bara lyssna på musik och försvinna in i min egna värld lite.. älskar det!:) så skönt.
Bokade faktiskt tid idag på NICE - (hud och hårvårdskliniken) för en grej jag ska göra nästa vecka på tisdag ;) har tänkt på det i flera år och nu vågar jag äntligen ta tag i det. haha.. har ju med sprutor att göra och jag som innan alltid varit så rädd för sprutor har aldrig vågat. så äntligen! spännande spännande, före & efterbild lovas såklart! :)
nu, - ut med Poppy! 
loveu.

Tisdag 13 November

Gokväll! har precis fått iordning lite här hemma med tvättandet.. blir många tvättmaskiner om dagen nu just för att alla handdukar tar slut då vi springer och torkar upp kiss överallt.. så resten av tvätten hamnar lite efter.. men nu börjar jag få fart på't igen;) Var nere på stan idag med Nina och Karin och kollade runt lite och tog oss en fika på tanten (Tant grön) .. fick med mig en ögonbrynspenna och en badkarskudde!:) har letat runt ett bra tag efter den där kudden men har inte hittat nån någonstans.. så härligt att jag fick tag på en idag! har dock inte hunnit njuta av ett bad med tända ljus och kudden än men det får bli imorgon :)
nu ska jag sätta mig vid tv'n och kolla på cheaters.. så töntigt och underhållande.. ;) 
 

Lördag 10 november

hallo!:) sitter här med ett glas kaffe och ett glas pepsimax! och ska strax hoppa upp i soffan med lite popcorn och kolla film! denna lördag fick bli en myslördag helt enkelt.. var ju iväg till IKEA i torsdags med karin och nina så har inte hunnit få upp allting jag shoppade där, hehe... blev ju en del så har pysslat med det största delen av dagen! förutom i förmiddags då jag var iväg och shoppade ännu mer till lägenheten.. haha! älskar att shoppa inredning på hösten/vintern då man vill ha en massa ljus och sånt mys.. o älskar att fixa i lägenheten! :) ska även snart ge mig på att tapetsera i vardagsrummet & hallen.. men vill ju såklart hitta de perfekta tapeterna först.. vet nog vad det ska bli i hallen men fortfarande inte säker i vardagsrummet. Även golven ska bli utbytta i sovrummet och sedan ska vi få in en diskmaskin (hoppas på nästa vecka)  åhh.. älskar våran lägenhet! perfekt är den! 
aheppahepp, nu blir det film!

tisdag 6 november

Min älskade fina Rocky! kan inte förstå att du varit såhär liten!  lillagubben till höger:)

tisdag 6 november

Länge sedan jag skrev ett inlägg här.. satt igår och tog bort ALLA inlägg jag skrivit i bloggen sedan 2008! 1000stycken någonting försvann.. klickade in och läste ett par men nej usch.. inget att spara på så allting fick åka! Ligger nu i sängen med mina kissar och vovven och glor på 69 saker du vill veta om sex.. haha älskar ju sånna program. Fråga Olle, dokumentären och allt annat snusk.. så kul att kolla på! 
nehe.. nu ska jag kika vidare! :)